Tilat

NATURAL HIGH TILAT 2017

 

 • HAPPY MAINSTAGE
 • HEART SPACE
 • GREEN POWER
 • WHITE MANDALA ROOM
 • INSPIRATION LEARN & LECTURE
 • SHARE & PLAY
 • WATER TEMPLE
 • FIRE CHILL
 • DREAM CORNER
 • BLACK MEDITATION ROOM
 • EA-ENKELIT & EMOTIONAL SUPPORT
 • KIDS CORNER
 • POEM PATH & SILENCE ZONE & MEDITAATIOMAJA
Kartta-Natural-High-Healing-Festival-2017
Graphic Design: Petri Laukkanen http://design.imaginethetrees.com/

 

HAPPY MAINSTAGE

Energinen ja iloinen Päälava. Opening ja Closing Seremoniat, sekä Connection Circle keräävät ihmiset yhteen. Päivisin työpajoja ja iltaisin kokonnumme yhdessä kuuntelemaan kaunista musiikkia.

Lämmittimet vuonna 2017 -Ota silti mukaan huopa johon voit kääriytyä ja istuintyynysi!

Vietetään illat yhdessä.

 

HEART SPACE

Tallin vintti, joka on tunnelmallinen ja intiimi 300m2 vaaleanpunainen tila. Päivisin tilassa on erilaisia sydämellisiä  työpajoja ja iltaisin pääset nauttimaan avaavista konserteista. Sukella mukaan, antaudu ja nauti.

 

GREEN POWER

Vihreällä nurmella sijaitseva vihreäksi koristeltu katettu lattiallinen työpaja tila. Toimii lounaalla mm. taikurin lavana ja musiikin esiintymislavana ja monen inspiroivan työpajan tilana. Vihreää voimaa!  

 

WHITE MANDALA ROOM

UUTUUS! Naapurin vanha kivinavetta on saanut uuden ilmeen, lasiseinäinen pääty avaa meille uljaat pelto- ja metsämaisemat. Alakerta on artistien majoitukseen ja  yläkerta tulee palvelemaan meitä valkoisena mandaloiden värittämänä  rauhan tyyssijana. Yli 300m2 tilassa tulee olemaan rauhalliset työpajat ja iltaisin äänirentoutukset, halibileitä unohtamatta.

 

INSPIRATION LEARN & LECTURE

UUTUUS! Inspiroiva kukallinen luentotila tuoleilla. Herää henkiin, ala kukkimaan sisäisesti! Saat tietoa ja uusia oivalluksia! Luentotila sijaitsee myyntikojujen takana vanhan White Roomin tilalla.

 

SHARE & PLAY

Leikkisä ulkokatos keskellä festivaalialuetta.  Tila pehmeällä matolla ja värikkäällä olemuksella. Leiki ja riehaannu, tanssi ja laula. Tilassa kuunnellaan myös lounasmusiikkia! Hae ruokaa ja virittäydy keskipäivän konserttiin.

 

WATER TEMPLE

UUTUUS! Lammen rannalla kaunis sininen paratiisi. Rentoutu veden äärellä, paistattele päivää tai bailaa itsesi uusiin ulottuvuuksiin DJ:n johdolla. Vesi vanhin vanhin voitehista ja Suomelle vahva elementti. Muistathan myös  juoda vettä.

 

FIRE CHILL

Punainen tulinen tila saa sinut chillailemaan ja syttymään. Ota kaverit kainaloon ja halikasaile rauhassa. Iltaisin tulet sytytetään patoihin ja ihmiset kerääntyvät loimujen luo. Päälavan välittömässä läheisyydessä.

Tila jossa ei ole työpajoja vaan on tehty vapaaseen olemiseen.

 

DREAM CORNER

Unelmoi, kirjoita unelmasi ylös ja lisää niitä seinälle. Wisdom Corner kääntyy kohti unelmia.

Tilassa järjestetään myös upeat Teeseremoniat. Elämä on myös unelmoimista varten —Let’s Dream!!

 

BLACK MEDITATION ROOM

Musta hämärä  tila, joka on vanha savusauna. Henkii iki-aikaista tunnelmaa ja olemisen pehmeyttä. Tule ja puhalla hetkiseksi pois kaikki muu. Tila on musta, mutta ei ihan täysin hiljainen. Saat todellisen meditaatio harjoituksen.

 

EA-ENKELIT & EMOTIONAL SUPPORT

Olipa kyseessä pikkuhaaveri tai sydänsurut. Voit aina kääntyä ensiapuenkeleiden puoleen. Tilassa on paikka missä levähtää, kertoa huolesi ja saada ammattilaisilta ensiapua erilaisiin vaivoihin. Ensiapu huolehtii sinusta. Muistathan silti huolehtia itsestäsi.

 

KIDS CORNER

Lapsille oma inspiroiva tila, johon on tulossa UUTUUS pomppulinna ja paljon puuhaa.

TULOSSA LISÄTIETOA PIAN hoitoajoista ja yksityiskohdista.

 

POEM PATH & SILENCE ZONE & MEDITAATIOMAJA

Ota omaa aikaa ja kulje metsään. Hiljenny, aisti ja nauti. Lue runoja matkan varrella ja päädy meditaatiomajalle. Hengitä metsän kanssa ja anna hiljaisuuden puhua puolestasi. Silence Zone on nimensä mukainen, kiitos hiljaisuudesta.

 

 

SECRET BEACH RANTASAUNA.

LAMPISAUNA  & SUIHKUT

Saunoja festivaalialueella on kaksi.

Secret Beach rantasauna 1,3 kilometrin upean metsätien päässä -seuraa opasteita. Pulahda uimaan ja nauti pehmeistä löylyistä. Tärkeää NOUDATA SAUNAVUOROJA!! Sauna kuuluu festivaalilipun hintaan.

 

SAUNARANNEKE 15€ sisältää pääsyn Lampisaunaan. Sijaitsee lammen rannalla upeissa maisemissa  (UUSI PAIKKA) Lampi on lähdepohjainen ja raikas.  

 

Suihkuja tulee tänä vuonna enemmän – peseytyä voit Secret Beachillä maksutta.

Suihkuihin ostetaan saunaranneke.

 

TILAN ELÄIMET

UUTUUS! Nopperlantilalle on avautunut kotieläintila. Mukana menossa ovat lampaat, kanat, metsässä elävät tukkalehmät, uutuutena biisonit ja strutsit.

Huom! Biisonien ja tukkalehmien aidassa on sähkö.

 

 

YLEISTÄ

Kaikki festivaalitilat ovat erilaisia ja henkivät kauneutta kaikin puolin. Tilat ovat luotu tukemaan rakkauden kokemusta ja eri elementtejä meissä ja ympäristössämme. Koristelemme jokaisen tilan antaumuksella ja suurella sydämellä.

Työpajat ovat erilaisia ja kannattaa valita se, joka on sinulle sopivin  juuri siinä hetkessä. Muista kunnioittaa itseäsi ja kuunnella kehoasi ja rajojasi. Muista juoda tarpeeksi ja myös levätä.

 

Äänimaisemasta ei kannata häiriintyä. Olemme festivaaleilla ja äänet saattavat sekoittua. Välillä olemme todellisen elämän meditaatioharjoituksessa, harjoittelemassa sulkemaan äänet pois ja keskittymään sisimpäämme.  

 

Natural High Healing Festivaalin syvin ajatus on luoda tila, jossa tuemme jokaisen yksilöllisyyttä ja tarvetta olla olemassa tavalla, joka tukee perustarvetta olla inhimillinen ja hyväksytty. Natural High Healing Festival tuo ihmiset yhteen, ykseyteen ja siihen tilaan, jossa jokainen on arvokas ja rakastettu sellaisena kuin juuri sinä hetkenä on.

Nähdään rakkauden festivaaleilla.

 

Jos tulee kysymyksiä -Katso ensin Usein kysytyt kysymykset, sieltä löytyy vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos ei, voit ottaa yhteyttä info@naturalhighfestival.fi vastaamme sinulle mahdollisimman pian.