Media

 

                   NATURAL HIGH & MEDIA

 

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Natural High Healing Festivaaleille. Ota etukäteen yhteyttä alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Haastattelupyynnöt ja yleiset mediaa koskevat yhteydenotot:
media@naturalhighfestival.fi

Alueella saa kuvata, mutta huomioi, että työpajoissa saa ottaa kuvia vain jos työpajanpitäjä sen hyväksyy. Kysy asiaa siis työpajanpitäjältä ennen työpajan alkua.

Kuvia aikaisempien vuosien festivaaleilta löydät Galleria sivulta.

 

 

Vuoden 2017 Natural High Healing Festivalin lehdistötiedote:

PÄIHTEETÖN RAKKAUSFESTIVAALI

Uudessakaupungissa luonnonkauniin maaseudun keskellä, järjestetään 6.-9.7.2017 jo viidettä kertaa ​Natural High Healing Festival​. Suomen suurin päihteetön hyvinvointitapahtuma on luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali.

Ohjelma koostuu musiikista ja erilaisista työpajoista, joita tarjotaan noin 70 artistin voimin neljän päivän ajan. Tarjolla on niin joogaa, tantraa kuin musiikkiakin. Ohjelma on kattava ja sitä riittää koko päivälle. Festivaaleilla on mahdollisuus kohdata itsensä ja avautua uudelle. Voimauttavia työpajoja tarjoavat mm. inspiroiva hyvinvointivalmentaja ​Kirsi Salo ​sekä ratkaisu- ja parisuhdevalmentaja ​Heikki Harju​.

Ensimmäistä kertaa suomessa esiintyvä australialainen muusikko ​Peruquois ja maailmankuulu ​Peia lumoavat maagisella äänellään. Mukaansa tempaavat myöskin halibileet, joogabileet, rantasauna, runopolku ja taidelato.

Tapahtumassamme kiinnitämme runsaasti huomiota festivaalin kauneuteen ja olemme luoneet uniikin tapahtuman, joka on tehty puhtaalla sydämellä. Palaute festivaalista on ollut äärimmäisen hyvää ja 2016 vuoden 2400 hengen kävijämäärän odotetaan tänä vuonna ylittyvän reilusti. Kävijämme janoavat tulla yhteen onnellisuuden ja hyväksynnän ilmapiiriin. Haluamme, että rakkauden festivaaleillamme kaikki tulevat hyväksytyiksi omina itsenään.

“Kun ihmiset palaavat Natural High Healing festivaaleilta, toivon, että he tuntevat sydänyhteyttä, kauneutta ja palautunutta uskoa ihmisten hyvyyteen” sanoo tapahtuman visionääri Henna Länsipää.

Julkaisuvapaa

Lisätiedot:
Laura Lukka, tuottaja sponsors@naturalhighfestival.fi

Haastattelut ja lisätiedot:
Henna Länsipää, taiteellinen johtaja henna@naturalhighfestival.fi

 

 

Sydämellisesti tervetuloa!