Ruoka & Kojut

 

             NATURAL HIGH RUOKA JA KOJUT

 

Natural High Healing Festivaalin ruokatarjonta on herkullista, monipuolista ja ehdottomasti terveellistä! Ja ottaa ilolla huomioon ruokatrendit, superfoodit, raakaruoan, lähi- ja luomuruoan.
Ruokamyyjät ottavat huomioon eettisyyden, ekologisuuden, ja tarjoavat luomua mahdollisuuksien mukaan. Festivaalilla on tarjolla monipuolista kasvisruokaa. Olet mitä syöt ja tiedä mitä syöt

VUODEN 2017 IHANUUDET OVAT TÄSSÄ! Täydennyksiäkin vielä luvassa <3

 

VUODEN RAAKARUOKAPARATIISI ON RAW CAFE & LOVE LOUNGE
Täyteläisiä makumatkoja, suussasulavia elämyksiä.

NATURAL HIGH SHOP 
Tee löytöretki Balille, Thaimaaseen, Intiaan ja Nepaliin. Kauniita käsintehtyjä koruja, ihania laukkuja, sulkakorviksia ja silkkihuiveja. Täällä Festari T-paidat ja muut ihastuttavat uutuudet löytävät uudet omistajansa. Kun ostat tästä tuet Natural High Healing Festivaalia. Kiitos. Kauppa sijaitsee Heart Spacen lähellä puutarhassa.

GAYATRI VORTEX on tuonut joka vuosi festivaaleille tunnelmallisen oleskelupaikan ja menevää ruokaa rakkaudella. Menussa mm. smoothiet, pienet raakaherkut, sekä lounaana muhkea salaatti ja keitto.

GOVINDAM kasviravintolan ruoka lisää terveyttä, voimaa ja tyytyväisyyttä. Taidokkaasti maustetut siunatut kasvisherkut ovat tarjolla huokeaan hintaan.

KELLARIPANIMON legendaarinen kombucha riemastuttaa ja virkistää janoisia kävijöitä.

LAPIN PAKURITELTTA tarjoaa virtaa lisäävän pakurin lisäksi kasvisruokaa lähituotteista.

NARVILINNAN oma keittiö täydentää kasvisruokatarjontaa.

RASTA CHEF VEGETARIAN KITCHEN tuo kuuluisat vegeburgerinsa ja kasvisruokaa maailmankeittiöistä.

LENTÄVÄ LAUTANEN on herkullinen hyvinvointihuoltamo

AMMA-KAHVILA 

 

MUUT MYYJÄT

 

VIOLETAN asiantuntemus auttaa valitsemaan juuri sen sopivimman Yoni Eggin sinulle. Hyvällä opastuksella pääset tutustumaan tähän jokaisen naisen lempityökaluun.

 

Paljon lisää myyjiä julkistetaan pian!