Ruoka & Kojut

 

             NATURAL HIGH RUOKA JA KOJUT

 

Natural High Healing Festivaalin ruokatarjonta on herkullista, monipuolista ja ehdottomasti terveellistä! Ja ottaa ilolla huomioon ruokatrendit, superfoodit, raakaruoan, lähi- ja luomuruoan.
Ruokamyyjät ottavat huomioon eettisyyden, ekologisuuden, ja tarjoavat luomua mahdollisuuksien mukaan. Festivaalilla on tarjolla monipuolista kasvisruokaa. Olet mitä syöt ja tiedä mitä syöt<3

VUODEN 2017 IHANUUDET OVAT TÄSSÄ!

VUODEN RAAKARUOKAPARATIISI ON RAW CAFE & LOVE LOUNGE
Täyteläisiä makumatkoja, suussasulavia elämyksiä.

NATURAL HIGH SHOP 
Tee löytöretki Balille, Thaimaaseen, Intiaan ja Nepaliin. Kauniita käsintehtyjä koruja, ihania laukkuja, sulkakorviksia ja silkkihuiveja. Täällä Festari T-paidat ja muut ihastuttavat uutuudet löytävät uudet omistajansa. Kun ostat tästä tuet Natural High Healing Festivaalia. Kiitos. Kauppa sijaitsee Heart Spacen lähellä puutarhassa.

Kellaripanimo Legendaarinen kombucha riemastuttaa ja virkistää janoisia kävijöitä. 

Amrita Cafe Kutsuva kahvila tarjoaa smoothieita ja lämmintä välipalaa, sekä Amma-tuotteita.

Lapin Pakuriteltta Lämmintä kasvisruokaa, aamupalaa, pakuriteetä, kahvia ja raakaherkkuja Lapista <3

Hare Krishna Prasadam Kasviravintolan ruoka lisää terveyttä, voimaa ja tyytyväisyyttä. Taidokkaasti maustetut siunatut kasvisherkut ovat tarjolla huokeaan hintaan. 

Gaytri Vortex & Hamppumaa Kasvissyöjän paratiisi – rakkaudella ja iloisesti hymyillen valmistettuja ruokia ja taikajuomia. Tänä vuonna tarjoamme saviuunissa valmistettua pizzaa, kasviskeittoa, aamupuuroa, sekä kuumia juomia; aztec cacao, chai, bulletproof coffee and chaga tee, sekä tietenkin meidän ilahduttavan ravitsevat Mustikkaiset Metsänkeiju ja Samettinen Suklaa smoothiet.

Forest Alchemy Luonnonantimia – 100% vegaania – 100% luomua – herkullista – hiljalleen kypsytettyä ja raakaa – villiyrttejä metsästä ja lehdoista – kuumia juomia ja keittoja – hyvää oloa – taikuutta – kotoisuutta

Rastachef vegetarian kitchen Kuuluisat vegeburgerit ja kasvisruokaa maailmankeittiöistä.

Lentävä Matto Ravitsevia ja maistuvia, oikealla rakkaudella valmistettuja herkkuja suoraan mattomobiilin kyydistä!

 

MUUT MYYJÄT

Lumouskoru

Käsintehtyjä uniikkeja eko-eettisiä kivi- ja hopea koruja..

www.lumouskoru.blogspot.fi

 

Francis Joy

Parantaja ja kehoterapeutti, tuo mukanaan upean valikoiman suitsukesekoituksia, joita jo muinaiset kansat ovat käyttäneet mm. parantamiseen ja puhdistamiseen.

http://www.freewebs.com/wisdomoftheearth/

 

Gopala

Onnellisten mehiläisten hunajaa ja käsintehtyä toffeeta. Suurenmoinen välipala festivaaleilla ja loistava tuliainen kotiin ja ystävillesi.

http://www.gopala.com/

 

Sera Clothing

Suomessa suunniteltu laadukas luomupuuvilainen lastenvaatemallisto.

Vaatteemme tehdään käsityönä Intiassa alusta loppuun – näin pystymme tukemaan katoamassa olevia perinteitä Länsi-Intiassa Gujaratin osavaltiossa lähellä Pakistanin rajaa sekä kertomaan tarkasti vaatteidemme valmistukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Mallisto on valmistettu ympäristöystävällisesti perinteisiä tekniikoita käyttäen.

www.seraclothing.com

 

Annakataika

Kauneutta silmille ja sielulle. Puolijalokivistä käsinsolmitut meditaatiokorut jotka edustavat henkisyyttä, taidetta ja kauneutta ja ovat ylellisyyttä sielullesi.

www.annakataika.fi

 

Greenlips Beauty – luonnonkosmetiikka

Greenlips Beauty on rakastettu korkealaatuisen luonnonkosmetiikan hyvinvointikonsepti. Tarjoamamme luonnonkosmetiikkatuotteet edustavat parhaimmistoa omissa tuotekategorioissaan. Löydät meiltä ihonhoito-, hiustenhoito- ja lastenhoitotuotteet sekä meikit.

www.greenlipsbeauty.com

 

Viisas Elämä

Kirjoja, jotka tuovat mukanaan oivalluksia, hyvinvointia ja inspiraatiota.

http://www.basambooks.com/

 

VIOLETAN Yoni Egg -myymälän asiantuntemus auttaa valitsemaan juuri sen sopivimman Yoni Eggin sinulle. Hyvällä opastuksella pääset tutustumaan tähän jokaisen naisen lempityökaluun.